LVDH Vastgoed - Wat we doen 

Inkoop

Wij zijn dagelijks op zoek naar woningen die door ons gerenoveerd kunnen worden.

Wij zijn dagelijks op zoek naar woningen die door ons gerenoveerd kunnen worden. Doordat wij zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring inkopen zijn wij in staat doorlooptijden aanzienlijk te reduceren. Onze interesse gaat daarnaast tevens uit naar onroerend goed - zowel winkels als woningen en bedrijfspanden - in (deels) verhuurde staat. Met uw aanbieding wordt vertrouwelijk omgegaan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Verkoop

De verkoop van een woning kan op drie momenten plaatsvinden. Uiteraard kunt u tijdens al deze momenten uw eigen aankoopmakelaar meenemen. Al onze woningen worden met garantie verkocht.

Verkoop in de huidige staat van onderhoud

De woning bevindt zich in onze portefeuille en wordt zonder renovatie aan u verkocht. Uiteraard kunnen wij, nadat u de woning heeft aangekocht, de renovatie voor u verzorgen.

 

Tijdens de renovatie

U koopt de woning aan inclusief renovatieplan. De gehele renovatie wordt door ons verzorgd, in samenwerking met onze vaste partners. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Zestig procent van onze woningen wordt tijdens de renovatie verkocht.

 

Na afronding van de renovatie

Op het moment dat de renovatie is afgerond worden al onze woningen door een plaatselijke makelaar in de verkoop genomen. Indien u zich gedurende de renovatie als potentiële koper heeft aangemeld, heeft u de mogelijkheid de woning aan te kopen voordat deze officieel in de verkoop wordt genomen.

Beleggingen

Voor onze verhuur portefeuille zijn wij altijd geintereseerd in beleggingsobjecten.

Wij zijn dagelijks op zoek naar woningen en appartementen maar ook appartementencomplexen in (deels) verhuurde staat voor onze verhuur portefeuille. Doordat wij zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring kopen zijn wij in staat doorlooptijden aanzienlijk te reduceren. Onze interesse gaat daarnaast tevens uit naar bedrijfspanden in (deels) verhuurde staat. Met uw aanbieding wordt vertrouwelijk omgegaan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Renovaties

Een renovatie start bij LVDH Vastgoed met het kritisch kijken naar de indeling van de aangekochte woning.

Er worden professionele tekeningen gemaakt voor de complete woning (inclusief keuken en badkamer), waardoor een indeling ontstaat die zorgt voor meer wooncomfort en een hogere waarde van de woning. In overleg met onze aannemers wordt vervolgens het creatieve plan uitgewerkt. Tijdens de renovatie, waarbij wij samenwerken met vaste en vakkundige partners, wordt aan alles gedacht: elektra, leidingwerk, centrale verwarming en uiteraard ook het stuc- en schilderwerk. Voor de afwerking van de vloeren, keuken en badkamer beschikt Langeveld & van den Heuvel Vastgoed over een netwerk van leveranciers die hoogwaardige en duurzame materialen gebruiken. Al onze woningen worden opgeleverd met garantie.

Indien u er voor kiest uw eigen woning te laten renoveren door Langeveld & van den Heuvel Vastgoed, verzorgen wij voor u:

Renovatieadvies

Het creatief advies met betrekking tot de indeling en renovatie van de woning

Inkoop & verkoop

De inkoop van materialen of advies bij de keuze hiervan

Netwerk

Alle contacten met slagvaardige, betrouwbare partners en wekelijks overleg tijdens de renovatie

Heeft u een vraag?

Bel ons gerust op (070) 888 00 50 of mail naar info@lvdh.nl Wij komen vrijblijvend bij u langs. U kunt ons ook een mailtje sturen via het formulier hiernaast.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?