Inkoop van vastgoed voor renovatie

Bent u van plan binnenkort uw woning, of ander vastgoed, te verkopen? Of heeft u bijvoorbeeld een huis geërfd en wilt u deze graag verkopen? Wij zijn dagelijks op zoek naar onroerend goed, dat door ons gerenoveerd kan worden.

In Den Haag en omgeving stijgt de vraag naar luxe gerenoveerde woningen, die men direct kan betrekken. LVDH Vastgoed is voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en is gespecialiseerd in renovatieprojecten. Onze interesse gaat uit naar (oude) originele woningen, winkels en bedrijfspanden in Den Haag en omgeving. Tevens zijn wij geïnteresseerd in onroerend goed - zowel winkels als woningen en bedrijfspanden - in (deels) verhuurde staat.

Snelle doorlooptijd

Wij kopen zonder voorbehoud van financiering of aankoopkeuring, en kunnen daarmee de doorlooptijden aanzienlijk te reduceren: u krijgt direct geld voor uw woning. Met uw aanbieding wordt vertrouwelijk omgegaan. Wij staan garant voor een snelle en discrete afhandeling van het proces.

Uw vastgoed verkopen

Bent u van plan uw vastgoed te verkopen, of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de woning te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?