Verkoop turn-key gerenoveerde woningen

Op deze website vindt u woningen en appartementen in regio Haaglanden. Deze woningen zijn door ons teruggebracht in de originele staat, totaal gerenoveerd en worden nu te koop aangeboden.

Verkoop woning in elke fase

In elke fase; van huidige staat tot volledig gerenoveerd kan de verkoop plaatsvinden. Uiteraard kunt u tijdens al deze momenten uw eigen aankoopmakelaar meenemen. Al onze woningen worden met garantie verkocht.

Verkoop in huidige staat van onderhoud

De woning bevindt zich in onze portefeuille en wordt zonder renovatie aan u verkocht. Uiteraard kunnen wij, nadat u de woning heeft aangekocht, de renovatie voor u verzorgen.

Verkoop tijdens de renovatie

U koopt de woning aan inclusief renovatieplan. De gehele renovatie wordt door ons verzorgd, in samenwerking met onze vaste partners. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Zestig procent van onze woningen wordt tijdens de renovatie verkocht.

Verkoop na afronding van de renovatie

Op het moment dat de renovatie is afgerond worden al onze woningen door een plaatselijke makelaar in de verkoop genomen. Indien u zich gedurende de renovatie als potentiële koper heeft aangemeld, heeft u de mogelijkheid de woning aan te kopen voordat deze officieel in de verkoop wordt genomen.

Onder het aanbod vindt u het actuele aanbod gerenoveerde woningen. Heeft u interesse in een specifieke woning? Bel ons gerust op (070) 888 00 50 of stuur een mail naar info@lvdh.nl.

usp

usp

usp

usp

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?