Vernieuwbouwde woning

De vernieuwbouwde woning is voor veel huizenkopers een perfect alternatief voor een nieuwbouwproject in een nieuwe wijk. LVDH biedt al jaren woningen aan die niet onderdoen voor een nieuwbouwwoning.

Wanneer wij een woning aangeboden krijgen, meestal in Den Haag, maar steeds vaker ook daarbuiten, gaan wij direct met een ‘vernieuwbouw’ plan aan de slag. Alle ruimten worden door ons onder handen genomen;

  • Nieuwe badkamer: tegels, leidingen, en sanitair worden onder handen genomen en opgeleverd alsof het een nieuwbouwwoning betreft.

  • Keuken: Nieuwe apparatuur, gas en elektra nieuw en natuurlijk een keukenblok dat in een nieuwbouwwoning niet misstaat.

  • Woonkamer: ook hier worden wanden, vloeren en plafonds in nieuwstaat gebracht. Tevens nieuwe vloeren en behang en een strak afgewerkt plafond.

‚ÄčVoordelen vernieuwbouwde woning in Den Haag

Andere voordelen van een vernieuwbouwde woning zijn dat alle nutsvoorzieningen al in de buurt zijn, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels op loopafstand en vaak zelfs een aangelegde tuin. Dus geen zandbak als tuin of openbaar vervoer op 20 minuten fietsen. Bijvoorbeeld deze luxe vernieuwbouwde woning in Den Haag.

Vernieuwbouwde woning in Voorburg

Bijvoorbeeld deze vernieuwbouwde woning in Voorburg met nieuwe keuken, mooie tuin en vlak bij uitvalswegen, scholen en ziekenhuis.

Meer weten over onze woningen die de vergelijking met nieuwbouw glansrijk kunnen kunnen doorstaan? Neem dan contact op via onderstaand formulier of via (070) 888 00 50.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

1Hoe veel is ?