visual over_ons

Over ons

Vastgoedfinanciering voor resultaat & rendement. Dat is onze missie.

Sinds 2020 koppelt LVDH Finance vastgoedontwikkelaars en -beleggers aan investeerders om kortlopende financieringen te realiseren. Vastgoedontwikkelaars bieden we de ruimte om commercieel en residentieel vastgoed aan te kopen, te realiseren of te optimaliseren. Dat doen we met bridgefinancieringen van €1 ton tot en met €10 miljoen, waarvan de looptijd minimaal 6 maanden en maximaal 3 jaar is. Tegelijk biedt dat investeerders de kans om op een veilige manier een aantrekkelijk rendement op eigen vermogen te behalen.
De oprichters van LVDH Finance, Wouter Langeveld en Pascal van den Heuvel, hadden voor 2020 al ruimschoots hun sporen verdiend als vastgoedontwikkelaars. Bancair adviseur Jeroen Immink, net als de oprichters goed voor 20 jaar ervaring, sloot in 2022 aan als Operationeel Directeur. Zo is er een stevig team gevormd, dat kan putten uit een grote dosis kennis en expertise, maar ook uit het gedeelde brede netwerk. Cliënten laten ons dan ook graag meedenken in kansen en oplossingen.
Een persoonlijke aanpak en een transparante manier van werken staan bij ons centraal. Om snel en efficiënt te kunnen handelen, zijn we 24/7 bereikbaar. Daarnaast nemen we zelf deel in elke financiering. Dat vertrouwen verdienen onze klanten gewoon.

Maak een afspraak

visual werkwijze

Benieuwd wat wij voor u
kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Ons team

Wouter Langeveld

Financieel Directeur

Wouter Langeveld linkedin

wouter@lvdh.nl
Pascal van den Heuvel

Commercieel Directeur

Pascal van den Heuvel linkedin

pascal@lvdh.nl
Jeroen Immink

Algemeen directeur

Jeroen Immink linkedin

jeroen@lvdh.nl
Felicia Montañez van Riet

Finance & office manager

Felicia Montañez van Riet

info@lvdh.nl